Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları Kürşad Yamaner ve Burak Süzülmüş ile birlikte Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’e iadeiziyarette bulundu. Başkan Bulut, misafirperverliklerinden dolayı Rektör Şengörür'e teşekkür etti.

Ziyaret sırasında, Kırklareli Belediyesi ve Kırklareli Üniversitesi arasındaki iş birliği ve ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Bulut, üniversitenin kente sağladığı akademik ve sosyal katkılara vurgu yaparak, bu iş birliğinin daha da güçlenmesi için çalışacaklarını belirtti.

Başkan Bulut, yaptığı açıklamada, ‘’Belediye Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Kırklareli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Bülent Şengörür’e iadeiziyarette bulunduk. Misafirperverlikleri için kendisine çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür ise Başkan Bulut ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, üniversite ve belediye arasındaki güçlü iş birliğinin devam edeceğini ve kente faydalı projeler üretmek için birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner