Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Burak Süzülmüş ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kırklareli'ne dair planlanan projeler ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bulut, görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.

Ziyaretin verimli geçtiğini belirten Başkan Bulut, Kırklareli için planladıkları projelerin detaylarını aktardıklarını ve Bahçeli'nin desteklerini aldıklarını ifade etti. Ziyaret sırasında Başkan Bulut ve Süzülmüş, Kırklareli'nde hayata geçirilecek altyapı projeleri, sosyal ve kültürel faaliyetler, çevre düzenlemeleri ve ekonomik kalkınma planları hakkında kapsamlı bilgiler sundular.

Edirne'de CHP'li milletvekilinin aracında yüzlerce kaçak elektronik sigara aparatı ele geçirildi Edirne'de CHP'li milletvekilinin aracında yüzlerce kaçak elektronik sigara aparatı ele geçirildi

Başkan Bulut, yaptığı açıklamada, ‘’Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’i ziyaret ettik. Kırklareli’mize dair yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi verdik.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay