Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, kentte uzun süredir sürücülerin ve bölge sakinlerinin şikayetlerine neden olan Bademlik Kavşağı'nın yeniden düzenleneceğini müjdeledi. Başkan Bulut, Çarşamba Pazarı günlerinde trafik yoğunluğunun daha da arttığı bu bölgede, trafik sıkıntısını çözmek amacıyla çalışmaların büyük bir titizlikle sürdüğünü ifade etti.

Bu sabah bölgede incelemelerde bulunan Başkan Bulut, Başkan Yardımcısı Aydemir Can ve Fen İşleri Müdürü Ünal Kıkılı’dan kavşak düzenlemesiyle ilgili son bilgileri aldığını belirtti. Başkan Bulut, “Öztürk Bulvarı düzenlememizde olduğu gibi, Bademlik Kavşağı için de bilimsel veriler ışığında uygun bir proje hazırlattık. Yeni düzenlememizle birlikte buradaki sıkıntıyı gidermiş olacağız,” dedi.

Başkan Bulut, Kırklarelililerin taleplerinin her zaman öncelikli olduğunu vurgulayarak, “Vatandaşlarımızın istekleri başımızın üstüne. Çünkü sizin mutluluğunuz, bizim gururumuz,” ifadelerini kullandı. Belediye, kavşak düzenleme çalışmasının kısa sürede tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunulacağını duyurdu.

Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin" Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin"

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner