Kırklareli Belediyesi, Kırklareli Belediye Spor Kulübü sporcularından 2011 doğumlu Arda Enes Özcan'ın Anadolu Efes U14 basketbol takımına transfer olmasını gururla karşıladı. Genç yetenek, transferinin ardından Belediye Başkanımız Derya Bulut'u makamında ziyaret etti.

Başkan Derya Bulut, Özcan’ın hem Kırklareli Belediyesi'ni hem de şehri gururlandırdığını belirterek, kendisini, antrenörünü ve ailesini tebrik etti. Bulut, yaptığı açıklamada, “Arda kardeşimiz, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ideali doğrultusunda başarılı gençlerimizden ve sporcularımızdan biri. Bu önemli yolda, kendisinin takdire şayan bir kariyer yaparak, gururumuzu artıracağından eminim. Kendisine başarılar diliyorum. Yolu açık olsun. Belediyemiz ve Kırklareli halkı, her zaman yanında olacak” dedi.

Arda Enes Özcan’ın transferi ve aldığı destek, Kırklareli'nin spor alanındaki başarılarının devam edeceğini ve genç yeteneklerin desteklenmesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Bu destekle birlikte, Özcan'ın başarılı bir spor kariyeri yapması ve şehrin gururu olmaya devam etmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili Kırklareli Belediyesi tarafından şu açıklama yapıldı:

Evrensekiz Evrenspor'dan Fatih Çiftçi'ye Teşekkür Evrensekiz Evrenspor'dan Fatih Çiftçi'ye Teşekkür

" Anadolu Efes U14 basketbol takımına transfer olan, Kırklareli Belediye Spor Kulübü sporcularımızdan 2011 doğumlu Arda Enes Özcan, Belediye Başkanımız Derya Bulut'u ziyaret etti.

Başkan Bulut, Özcan'ın hem belediyemizi, hem de şehrimizi gururlandırdığını ifade ederek, kendisini, antrenörünü ve ailesini tebrik etti.

Bulut açıklamasında; "Arda kardeşimiz, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ideali nice başarılı gencimizden, sporcumuzdan birisi. Bu önemli yolda, kendisinin takdire şayan bir kariyer yaparak, gururumuzu artıracağından eminim. Kendisine başarılar diliyorum. Yolu açık olsun. Belediyemiz ve Kırklareli halkı, her zaman yanında olacak" dedi.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner