Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla belediyenin zabıta personeliyle sabah kahvaltısında buluştu. Başkan Bulut, zabıta ekiplerinin şehrin düzeni, güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalıştığını vurgularken, gösterdikleri özverili çalışmalar için tüm ekibe teşekkür etti.

Başkan Bulut, yaptığı açıklamada, “Bu sabah kahvaltıda, Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, belediyemizin zabıta personeliyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Şehrimizin düzenini, güvenliğini ve huzurunu sağlamak için gece gündüz demeden çalışan zabıta ekiplerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte, daha yaşanabilir bir Kırklareli için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm zabıta personelimizin Zabıta Haftası’nızı en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Ersen Başar, Yaşamını Yitirdi Ersen Başar, Yaşamını Yitirdi

Etkinlik, Başkan Bulut’un zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı en içten dileklerle kutlayarak sona erdi. Zabıta ekipleri de Başkan Bulut’a bu anlamlı buluşmadan dolayı teşekkürlerini iletti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner