Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Pınar Mahallesi'ne kazandırılan yeni parkın açılışını, parkın gerçek sahipleri olan çocuklarla birlikte yaptı. Toplamda 160 metrekare çocuk oyun alanı, 250 metrekare serbest oyun alanı, 50 metrekare spor alanı ve 850 metrekare yeşil alanı kapsayan park, modern oyun gruplarıyla donatıldı.

Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

Başkan Bulut, parkın bölgenin uzun süredir beklediği bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, "Ne yapıyorsak, neleri yapmaya gayret ediyorsak, önce çocuklarımızı düşünüyoruz. Çünkü en güzel hizmetleri vermek istediğimiz Kırklareli'yi çocuklarımıza emanet edeceğiz. Bu yüzden birçok planlamamızda, çocuklarımıza öncelik veriyoruz. Mutlu ve keyifli zaman geçirsinler, sosyalleşsinler, en önemlisi de, asıl sahibi oldukları bu parkı ve çevrelerini koruyarak, büyüklerine örnek olsunlar" dedi. Bulut, çocukların bu parkı koruyarak büyüklerine örnek olmalarını temenni etti.

Açılış sırasında çocuklarla yakından ilgilenen Bulut, en temiz mahalle seçilen bölgeye bir spor tesisi yapılacağını belirterek, çocuklardan bu konuda mahalledeki yetişkinleri teşvik etmeleri için destek istedi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay