Kırklareli Valiliği, HSK Kararnamesiyle görev yerleri değişen Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı ile hakimler ve Cumhuriyet savcıları için veda yemeği düzenledi. Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, 4 Temmuz Perşembe akşamı gerçekleşen etkinlikte yer aldı.

Başkan Çölgeçen’den Emekli Personellere Teşekkür Başkan Çölgeçen’den Emekli Personellere Teşekkür

Kırklareli Valiliği tarafından organize edilen veda yemeği, Kırklareli Valisi Birol Ekici başta olmak üzere il protokolü, hakimler ve savcıların katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte, Belediye Başkanı Derya Bulut, görev süreleri boyunca Kırklareli’de adaletin sağlanması adına önemli çalışmalara imza atan Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı ve diğer adalet mensupları ile bir araya geldi.

Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Belediye Başkanımız Derya Bulut, 4 Temmuz Perşembe akşamı, Kırklareli Valisi Birol Ekici başta olmak üzere, il protokolünün de yer aldığı ve HSK Kararnamesiyle görev yerleri değişen, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı ile hakimler ve Cumhuriyet savcıları için düzenlenen veda yemeğine katıldı.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner