Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, bu sabah belediye binasına bisikletiyle ulaşım sağlayarak çevre dostu ve sağlıklı ulaşım alışkanlıklarını teşvik etti. Başkan Bulut, yalnızca Avrupa Hareketlilik Haftası boyunca bisiklet kullanmanın veya yürüyüş yapmanın yeterli olmadığını belirterek, bu alışkanlıkların günlük yaşamın bir parçası haline getirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Bulut, bisiklet kullanımını ve yürüyüşü günlük hayatın rutinine dahil etmenin, sağlıklı bir yaşam tarzı ve daha temiz bir doğa için atılacak en önemli adımlardan biri olduğunu ifade etti. Ayrıca Başkan Bulut, bu davranışların ülkemize ve tüm dünyaya örnek olabileceğini vurguladı. Gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmanın herkesin sorumluluğu olduğunun altını çizerek, vatandaşları harekete geçmeye davet etti.

Başkan Bulut, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Günaydın sevgili hemşehrilerim.

Bu sabah belediye binamıza yine bisikletimle ulaşım sağladım.

Dün de belirttiğim üzere, yalnızca Avrupa Hareketlilik Haftası’nda bisiklet kullanmak ya da yürümek, sağlıklı bir hayat ve temiz bir doğa için yeterli olmuyor.

O yüzden bisiklet kullanma ve yürüme alışkanlığını, şartlar uygun olduğu sürece günlük hayatımızın bir rutini haline getirebilmek çok önemli.

Kırklareli’de IPARD III Programı Öğrencilere Tanıtıldı Kırklareli’de IPARD III Programı Öğrencilere Tanıtıldı

Bu vesile ile buradan bir kez daha, gelin ülkemize hatta tüm dünyaya örnek olalım diyorum.

Gelecek kuşaklara daha temiz bir doğa, daha sağlıklı bir çevre bırakmak için harekete geçelim.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner