Kırklareli TSO'dan KOBİ'lere Proje Hazırlama Eğitimi Kırklareli TSO'dan KOBİ'lere Proje Hazırlama Eğitimi

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Engelli Meclisi’nin seçimli genel kurullarına katılarak önemli mesajlar verdi. Başkan Bulut, gençlerin ve engelli bireylerin yerel yönetimlerde aktif rol almasının toplumsal dinamizm, yenilikçilik ve eşitlik açısından taşıdığı öneme vurgu yaptı.

Başkan Bulut, yaptığı açıklamada gençlerin yerel yönetimlerde ve kent konseylerinde üstlenmesi gereken role değinerek,  ‘’Geleceğimizin mimarları olan gençlerin, yerel yönetimlerde ve kent konseylerinde üstlenmesi gereken rol ve bu rolün öneminden bahsettik. Geleceğin teminatı olan gençler, toplumun dinamizmini, yenilikçi düşüncelerini ve enerjisini temsil eder. Bu nedenle, gençlerin aktif olarak yer aldığı bir yerel yönetim ve kent konseyi, daha sürdürülebilir, daha kapsayıcı ve daha yenilikçi bir toplumun anahtarıdır.’’ dedi.

Açıklamasının devamında, engelli bireylerin yerel yönetimlerde ve kent konseylerinde aktif rol almasının önemine dikkat çeken Başkan Bulut, ‘’Toplumumuzun her bir bireyinin eşit haklara ve fırsatlara sahip olması gerektiği inancıyla, engelli bireylerin yerel yönetimlerde ve kent konseylerinde aktif rol almasının, toplumsal adalet ve eşitlik açısından ne kadar hayati önem taşıdığından konuştuk.’’ ifadelerini kullandı.

Genel kurulda, yeni görev alacak arkadaşlara başarılar dileyen Başkan Bulut, "Kentimiz için her zaman birlikte ve özveriyle çalışacağız. Görev alan arkadaşlara hayırlı olsun," diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: Arzu Dursun Atay

G R Zyt Iac A E Jj6 HG R Zyt F Wk A A J6F

Muhabir: Arzu Dursun Atay