Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, uluslararası işbirlikleri ve bölgesel ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen önemli bir toplantıya katıldı. Başkan Bulut, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Kırklareli Valisi Birol Ekici ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ile birlikte, Bulgaristan Cumhuriyeti Burgas Valisi Prof. Dr. Mariya Neykova’nın daveti üzerine düzenlenen “Ortak Çalışma ve Karşılıklı İşbirliği Toplantısı”na katıldı.

Başkan Özalp, Balkan Kültür Festivaline Katıldı Başkan Özalp, Balkan Kültür Festivaline Katıldı

Toplantıda, sınır komşusu olan ülkelerle yapılabilecek işbirlikleri ve ortak projeler üzerine görüşmeler yapıldı. Başkan Bulut, bu tür toplantıların iki ülke arasında karşılıklı anlayış ve işbirliğini pekiştirmek için büyük önem taşıdığını vurguladı. Açıklamasında, “Özellikle sınır komşularımız olan ülkeler ile yapacağımız işbirliklerine çok önem veriyoruz. Nazik davetleri için Burgas Valisi Prof. Neykova’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler yer aldı:

“Belediye Başkanımız Derya Bulut, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Kırklareli Valisi Birol Ekici ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ile birlikte Bulgaristan Cumhuriyeti Burgas Valisi Prof. Dr. Mariya Neykova’nın daveti üzerine gerçekleştirilen “Ortak Çalışma ve Karşılıklı İşbirliği Toplantısı’na katıldı.

Başkan Bulut, açıklamasında; "Özellikle sınır komşularımız olan ülkeler ile yapacağımız işbirliklerine çok önem veriyoruz. Nazik davetleri için Burgas Valisi Prof. Neykova’ya çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner