Kırklareli Belediyesi FBO Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde yer alarak Kırklareli’ni gururlandırmaya hazırlanıyor. Bu başarı, Kırklareli’nin basketboldaki yükselişini simgelerken, Trakya’da Edirnespor Basketbol Takımı'ndan sonra bölgedeki ikinci kadın basketbol takımı olarak dikkat çekiyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’un koordinesinde kulüp yönetimiyle bir araya gelinerek, 15 Eylül’de başlayacak olan sezon için detaylı bir toplantı yapıldı. Toplantıda, takımın geleceği için önemli projeler ve hazırlık çalışmaları masaya yatırıldı.

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, yaptığı açıklamada, takımın Süper Lig hedefi olduğunu belirterek, “Gelecek sezon için hedefimiz Kadınlar Basketbol Süper Ligi. Spora ve sporcuya daima destek olmaya devam edeceğiz. Kırklarelispor’dan sonra, Kırklareli Belediyesi FBO Kadın Basketbol Takımı bizleri profesyonel liglerde temsil eden ikinci takımımız oldu. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu

Bulut, ayrıca Kırklareli’nin geleceğini düşünerek, şehre katma değer sağlayacak projelere destek vermeye devam edeceklerini de vurguladı. Şehrin sportif ve sosyal kalkınmasına katkı sağlayacak her türlü çalışmanın arkasında olduklarını belirten Bulut, Kırklareli’ni ileriye taşıyacak adımları atmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner