Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ve Belediye Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner, Kırklareli Kanser Savaş Derneği'nin düzenlediği birliktelik kahvaltısına katıldı. Kahvaltıya girişte Dernek Başkanı Remzi Berkel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Bulut, misafirlerle yakından ilgilenerek samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Berkel'in konuşmasında, dernek olarak hayata geçirdikleri yeni projelerden bahsederek, Belediye Başkanı Bulut'un katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ardından söz alan Belediye Başkanı Bulut, insanın en büyük zenginliğinin sağlıklı bir yaşam olduğuna dikkat çekerek, toplumda sağlık bilincinin ve kanserle mücadeledeki duyarlılığın artırılması gerektiğini vurguladı.

Kırklareli TSO’dan Milletvekili Sarıçam’a Ziyaret Kırklareli TSO’dan Milletvekili Sarıçam’a Ziyaret

Başkan Bulut, yaptığı konuşmada, belediye olarak farkındalık çalışmalarına tam destek vereceklerini belirterek, toplumun sağlık konusundaki bilincinin artması ve kanserle mücadelede sivil toplumla birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade etti. Bu tür etkinliklerin, toplumun sağlık konularına duyarlılığını artırarak daha sağlıklı bir toplum oluşturulmasına katkı sağlayacağını belirtti.

Haber: H. Murat Taner