Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ateş ve Bal-Göç Trakya Lüleburgaz Derneği Başkanı Veli Öner’i belediye binasında misafir etti. Ziyaret sırasında göçmen derneklerinin çalışmaları ve bölgedeki toplumsal konular üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Bulut, dernek başkanlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ateş ve Bal-Göç Trakya Lüleburgaz Derneği Başkanı Veli Öner, konuğumuz oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarına destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Erol Ateş ve Veli Öner ise Başkan Bulut’a misafirperverliği için teşekkür ederek, derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgi verdiler ve belediye ile işbirliği içerisinde daha fazla projeye imza atma arzusunu dile getirdiler.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner