Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay, değerli kardeşi Kaan Özel'in yaptığı nazik ziyaretten dolayı teşekkürlerini sundu. Başkan Özbay, yaptığı açıklamada bu anlamlı ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Başkan Özbay, "Değerli kardeşim Kaan Özel'e nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Ziyaret sırasında, belediye çalışmalarına dair görüş alışverişinde bulunulduğu ve karşılıklı iyi dileklerin iletildiği öğrenildi.

Kaan Özel de ziyareti esnasında Başkan Özbay'a belediye çalışmaları hakkında başarı dileklerini iletti ve Evrensekiz'in gelişimine katkıda bulunan tüm ekibe teşekkürlerini sundu. Ziyaretin ardından Başkan Özbay ve Kaan Özel, belediyenin hizmetlerini daha ileriye taşımak için yapılabilecekler konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Başkan Birol Özbay, Kaan Özel'in ziyaretinin kendisine moral ve motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, Evrensekiz halkına hizmet etme yolunda desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Özbay, bu tür ziyaretlerin kendilerini daha da güçlendirdiğini ve halkla olan bağlarını pekiştirdiğini vurguladı.

Haber: Arzu Dursun Atay