Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ateş, Bulgaristan Burgas İli'nden gelen önemli misafirleri ağırladı. Ruen Belediye Başkanı Sayın Ahmed Mehmed ve Sungurlare Belediye Başkanı Sayın Dimitır Gavazov, dernek binasına gelerek temaslarda bulundu.

Bu ziyaret, iki ülke arasındaki dostluk ve işbirliğini pekiştirmek adına önemli bir adım olarak değerlendirilirken, dernek yönetimi ve belediye başkanları arasında da sıcak ve samimi bir atmosferde geçti. Ziyaret kapsamında Kırklareli ve Burgas illeri arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi, kültürel ve sosyal işbirliğinin artırılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Ateş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Bugün bazı temaslarda bulunmak üzere Kırklareli İlimize gelen Bulgaristan Burgas İli Ruen Belediye Başkanı Sayın Ahmed Mehmed ve Bulgaristan Burgas İli Sungurlare Belediye Başkanı Sayın Dimitır Gavazov dernek binamıza gelerek ziyarette bulundular. Kendilerine bizlere yapmış oldukları ziyaretten dolayı çok teşekkür ederiz.’’

Başkan Dağtaş, Damla ve Enes’in Düğününe Katıldı Başkan Dağtaş, Damla ve Enes’in Düğününe Katıldı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner