Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri SendikaKırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, sendikal faaliyetler ve işçilerin haklarına yönelik önemli bir çağrıda bulundu. İşçilere hitaben yaptığı açıklamada Arslan, işçilerin sendikada kendilerini ifade edebilmelerinin ve temsilcilerini seçme hakkının önemine vurgu yaptı.

Arslan, özellikle toplu iş sözleşmeleri öncesi ve sürecinde işçilerin taleplerinin dikkate alınmaması durumunda bir kez daha düşünmeleri gerektiğini belirtti. "Sendika bürokratları, ödediğiniz aidatlarla saltanat sürüyorsa, bu duruma sessiz kalmayın" diyen Arslan, işçileri Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası’na katılmaya davet etti.

Başkan Arslan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Üyesi olduğunuz sendikada kendinizi ifade edemiyorsanız, temsilcilerinizi kendiniz seçemiyorsanız, Toplu İş Sözleşmesi öncesi ve sürecinde talepleriniz dikkate alınmıyorsa, sendika bürokratları ödediğiniz aidatlarla saltanat sürüyorsa bir kez daha düşünün ve bize katılın! Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası işçilerimizindir, derdi işçilerin derdi, var olma sebebi işçilerin ekonomik sosyal refah düzeyini arttırmaktır.  İş kolumuzdaki tüm sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz, gelin birlikte çözelim!”

Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner