Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri SendikaKırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, Babaeski İlçe Başkanı Hakan Demir, A.S.H. Bakanlığı Örgütlenme Sorumlusu Umut Yalçıntekin ve Kırklareli Çekom Temsilcisi Gülhan Vural, Lüleburgaz'daki Ramazan Yaman Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Müdürlüğü personelini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Sendika temsilcileri, Ramazan Yaman Huzurevi temsilcisi Ali Harbi ile bir araya gelerek çalışanların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Sendikanın jesti olarak, üyelerine yönelik hazırlanan termos bardaklar ziyarette hediye edildi.

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kırklareli İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’İl Başkanımız Bahadır Arslan, Babaeski İlçe Başkanımız Hakan Demir, A.S.H Bakanlığı Örgütlenme Sorumlumuz Umut Yalçıntekin ve Kırklareli Çekom Temsilcimiz Gülhan Vural ile birlikte Lüleburgaz Ramazan Yaman Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Müdürlüğü personeli ziyaret etmişlerdir.

Ziyarette Ramazan Yaman Huzurevi temsilcimiz Ali Harbi ile birlikte üyelerimizin sorunlarını, sıkıntılarını dinlemiştirler. Sendikamızın hediyesi olan termos bardaklardan üyemiz olsun olmasın hediye etmiştirler.’’

Haber: H. Murat Taner