Öz Sağlık-İş Sendikası Kırklareli Şube Başkanı İbrahim Arı, şube başkan yardımcısı Sevilay Can ve işyeri temsilcileri Çağlayan Kırkar ile Ayşen Balkan Özer, Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında hastanenin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hamide Kaçar’a sendikanın Genel Başkanı Devlet Sert’in selamlarını ileten heyet, Kaçar’a çalışmalarında başarılar diledi ve kendisine bir hediye takdim etti.

Başkan Arı, yaptığı açıklamada, “Öz Sağlık-İş Sendikası Kırklareli Şube Başkanlığı olarak Şube Başkan yardımcımız Sevilay Can, işyeri temsilcilerimiz Çağlayan Kırkar ve Ayşen Balkan Özer İle birlikte Lüleburgaz Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sn. Hamide Kaçar’ı Genel Başkanımız Sn. Devlet Sert beyin selamlarıyla ziyaret ederek hediyemizi takdim ettik. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hamide Kaçar, Öz Sağlık-İş Sendikası heyetine teşekkür ederek, sağlık hizmetlerindeki işbirliğinin ve dayanışmanın önemine değindi. Ayrıca misafirperverlikleriyle dikkat çeken hastane yönetimi, sendika temsilcilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yazar Arslan’dan Gerenli’ye Kitap Hediyesi Yazar Arslan’dan Gerenli’ye Kitap Hediyesi

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner