Öz Sağlık-İş SendikaKırklareli Şube Başkanlığı, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Ali Özsevimli'nin oğlu Eymen için düzenlenen sünnet mevlidine katıldı. Şube Başkanı İbrahim Arı, minik Eymen’e sağlıklı ve hayırlı bir ömür diledi.

Başkan Arı, yaptığı açıklamada, ‘’Öz Sağlık-iş Sendikası Kırklareli Şube Başkanlığı olarak; Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan değerli arkadaşımız Ali Özsevimli‘nin biricik evladı minik Eymen için düzenlenen sünnet mevlidine katılım sağladık. Rabbim damatlığını da göstersin inşallah. Sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler dileriz.’’ dedi.

Kavaklı’da Toprak Yollar Asfaltla Kaplanıyor Kavaklı’da Toprak Yollar Asfaltla Kaplanıyor

Sendika olarak çalışanlarının yanında olmanın önemine değinen Arı, sosyal ve ailevi etkinliklerde de birlik ve beraberliği sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti. Öz Sağlık-İş Sendikası Kırklareli Şube Başkanlığı, üyeleriyle olan güçlü bağları ve dayanışma ruhuyla bu tür etkinliklere katılım sağlamaya devam edeceğini vurguladı.

Ali Özsevimli ve ailesi, sendikanın bu anlamlı günde yanlarında olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi ve teşekkürlerini iletti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay