Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak dostluk, barış, birlik ve beraberlik mesajlarına vurgu yaptı. Altıntel mesajında, bayramların insanların bir araya geldiği, sevgi ve saygının perçinleştiği özel günler olduğunu belirtti. Ayrıca, bayramların toplumsal hayat için büyük önem taşıdığını ve kırgınlıkların unutulduğu, hoşgörünün hakim olduğu bir ortamın sağlanmasının gerekliliğine işaret etti. Mesajında, Kurban Bayramı'nın tüm İslam Âlemi ve insanlık için barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ettiğini dile getirdi.

Başkan Altıntel, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.
Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları çok özel günlerdir.
Bayramlar; aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini pekiştiren, kısaca bizlere aile olmanın ayrıcalığını ve idrakini yaşatan özel günlerdir.
İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Çünkü bu güzel günleri; kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün hakim olduğu bir mana ikliminde yaşamak ve kalıcı kılmaya bir vasıta olarak görmek gerekmektedir. 
Bu duygu ve düşüncelerle; vatandaşlarımızın ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ederek, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Başkan Bulut’tan Ediş’e Geçmiş Olsun Ziyareti Başkan Bulut’tan Ediş’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay