Ceylanköy’den Gelen Vatandaşlara Farkındalık Eğitimi Ceylanköy’den Gelen Vatandaşlara Farkındalık Eğitimi

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık hizmetlerinin daha etkili ve verimli hale getirilmesi amacıyla 17 Temmuz 2024 tarihinde önemli bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema Çomaklı’nın başkanlık ettiği toplantıya, il genelindeki tüm kamu sağlık tesislerinin başhekimleri katıldı.

Toplantıda, yürütülen çalışmaların detaylı bir değerlendirmesi yapılarak, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için atılması gereken adımlar üzerinde duruldu. Sağlık tesislerinde karşılaşılan zorluklar ve çözüm önerileri de gündeme getirildi. Toplantı, katılımcıların karşılıklı görüş alışverişi ve işbirliği ile sağlık hizmetlerinde daha etkili ve verimli yöntemlerin belirlenmesiyle sona erdi.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema Çomaklı Başkanlığında tüm kamu sağlık tesisleri başhekimlerinin katılımıyla; yürütülen çalışmaların değerlendirilerek daha etkili ve verimli hale getirilmesi amacıyla 17.07.2024 tarihinde koordinasyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner