Katıldıkları satranç turnuvalarında gösterdikleri üstün performansla başarı elde eden Büyükkarıştıran Belediyesi sporcuları, kupaları ve madalyaları ile birlikte Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca’yı makamında ziyaret ettiler. Sporcular, kazandıkları başarılar ile beldeye büyük bir gurur yaşatırken, Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca da genç sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, sporcuların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sporcularımızın başarıları hepimizi gururlandırıyor. Onların elde ettiği her başarı, gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarının göstergesi. Belediye olarak her zaman spora ve sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz,” dedi.

Satranç turnuvalarında kazandıkları kupa ve madalyalarla Belediye Başkanı Çamlıca’yı ziyaret eden genç sporcular, başarılarını paylaşmanın heyecanını yaşarken, kendilerine verilen destekten ötürü teşekkür ettiler.

Kışlık konserve yapan birçok kişi kavanoz kapağını kapatırken bu hatayı yapıyor Kışlık konserve yapan birçok kişi kavanoz kapağını kapatırken bu hatayı yapıyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay