Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği (Bal Türk) Başkanı Erol Ateş, dernek binasında düzenlenen törenle yeni üyelerin katılımını duyurdu. Bademlik Mahallesi Naim Süleymanoğlu Sokak'ta bulunan dernek binasında gerçekleşen üyelik işlemleriyle, Kırklareli'nin tanınmış iş insanları Hüseyin ve Mehmet Ilgın kardeşler, Bal Türk ailesine katıldı.

Bal Türk Derneği, bölgedeki Balkan Türkleri göçmenlerinin dayanışmasını artırmak ve kültürel bağları güçlendirmek amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Yeni üyelerin katılımıyla derneğin etkinlikleri ve projeleri daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor.

Kofçaz Müftüsü Harun Bulaca’dan Tanışma Ziyaretleri Kofçaz Müftüsü Harun Bulaca’dan Tanışma Ziyaretleri

Başkan Ateş, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Ailemiz büyümeye devam ediyor. Bugün Bademlik Mahallesi Naim Süleymanoğlu sokakta bulunan dernek binamıza gelerek üyelik başvurularını yapan, Kırklareli'nin sevilen iş insanlarından değerli abilerim Hüseyin ve Mehmet Ilgın kardeşler her geçen gün büyüyen ailemize dahil olup gücümüze güç kattı. Değerli abilerimize teşekkür eder üyeliklerinin hayırlı olmasını temenni ederim. gücümüzü büyüyen ailemizden aldığımız doğrudur.’’

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay