Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği (Bal-Türk) Başkanı Erol Ateş, Kırklareli Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Şimşek'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yardımcısı Dinçer Başaran ve Beren Şentürk de hazır bulundu. Görüşme sırasında, derneğin yürüttüğü çalışmalar ve göçmen topluluğuna yönelik projeler hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Başkan Ateş, üniversitenin desteğinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, Genel Sekreter Ahmet Şimşek’e misafirperverliği ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Dernek, Kırklareli’deki Balkan göçmenlerinin sosyal, kültürel ve ekonomik entegrasyonunu güçlendirmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Ateş, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Kırklareli Üniversitesi Genel Sekreteri Sn. Ahmet Şimşek'i, Başkan Yardımcım değerli dostum Dinçer Başaran ve Sevgili kardeşim Beren Şentürk ile ziyaret ederek Dernek çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Genel Sekreterimize misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederiz.”

Belediye Başkanlarından Vali Turan’a Ziyaret Belediye Başkanlarından Vali Turan’a Ziyaret

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay