Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği (Bal-Türk) Başkanı Erol Ateş, derneğe yeni bir üyenin katıldığını duyurarak dernek ailesinin büyümeye devam ettiğini vurguladı. Ali Güler isimli vatandaşın dernek binasına gelerek üyelik başvurusunda bulunduğunu belirten Ateş, "Bugün büyük ailemize bir kişi daha katarak gücümüze güç katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendisine aramıza hoş geldin diyor ve üyeliğinin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Lüleburgaz TSO'dan Yeni Vergi Dairesi Müdürüne Ziyaret Lüleburgaz TSO'dan Yeni Vergi Dairesi Müdürüne Ziyaret

Başkan Ateş, Bal-Türk Derneği’nin, birlik ve dayanışma anlayışı çerçevesinde büyüyen bir aile olduğuna dikkat çekti. Derneğin, Balkan kökenli vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak ve toplum içinde dayanışmayı güçlendirmek amacıyla faaliyetlerine devam ettiğini ifade etti. Yeni üye Ali Güler’in derneğe katılımıyla bu güç birliğinin daha da kuvvetleneceğini belirten Ateş, tüm üyelerine ve derneğe gönül verenlere teşekkür etti.

Başkan Ateş, Bal-Türk ailesinin büyümesiyle birlikte derneğin daha fazla kişiye ulaşabileceğini ve ortak değerler etrafında birleşen üyelerle daha güçlü bir yapıya kavuşacağını sözlerine ekledi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay