Yeni Çocuk Kitapları Okuyucularını Bekliyor Yeni Çocuk Kitapları Okuyucularını Bekliyor

Vize A.İ.H. Lisesi/Ortaokulu, 2023-2024 eğitim öğretim yılı haziran dönemi mesleki çalışma programının başlaması öncesinde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in EBA platformu üzerinden yaptığı konuşmayı tüm öğretmenleriyle birlikte dinledi.

Okul yöneticileri ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği konuşmada, Bakan Tekin, yeni dönemdeki eğitim vizyonunu ve hedeflerini paylaştı. Konuşmasında öğretmenlerin rolünün önemine vurgu yapan Bakan Tekin, mesleki gelişim ve eğitim kalitesinin artırılması için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Okul yönetimi, Bakan Tekin'in konuşmasının ardından öğretmenlere teşekkürlerini ileterek, yeni döneme yönelik motivasyonlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti. Öğretmenler ise Bakan Tekin'in vizyoner yaklaşımından ve eğitimdeki yenilikçi adımlardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Vize A.İ.H. Lisesi/Ortaokulu, Bakan Yusuf Tekin'in liderliğindeki eğitim reformlarına destek vererek, öğrencilerin daha iyi bir eğitim ortamında gelişmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Vize A.İ.H. Lisesi/Ortaokulu'nun "Sayın Bakanımız Yusuf Tekin'in konuşmasını EBA platformu üzerinden tüm öğretmenlerimizle birlikte dinledik. 2023-2024 eğitim öğretim yılı haziran dönemi mesleki çalışma programının başlaması dolayısıyla öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize hitap etti."

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay