Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın Kırklareli Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sırasında, Kırklareli’de gençlere yönelik fırsatları artırma ve sporun birleştirici gücünü daha da yaygınlaştırma konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Belediye Başkanı Bulut, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak, belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Sayın Bakanımızla, Kırklareli’mizde gençlerimize daha fazla fırsat sunmak ve sporun birleştirici gücünü şehrimizde daha da yaygınlaştırmak için neler yapabileceğimizden söz ettik. Nazik ziyaretleri için Sayın Bakanımıza teşekkür eder, birlikte nice güzel projelere imza atmayı dilerim. Kırklareli’miz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz!” dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Bakan Bak’a teşekkür eden Başkan Bulut, sporun Kırklareli’de daha etkin bir şekilde kullanılmasına yönelik projelerle şehrin gelişimine katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Bulut, şehrin gençlerine yönelik projelerle Kırklareli’nin geleceğini inşa etme hedefinde olduklarını vurguladı.

Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin" Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin"

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner