Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, yeni Kırklareli Valisi Uğur Turan’ı makamında ziyaret etti. Okul Kurucusu Gonca Dalman, Trakya Bölge Koordinatörü Sevtap Engin ve okul yöneticilerinden oluşan heyet, Vali Turan’a şehrimizdeki yeni görevi için başarı dileklerini iletti.

Ziyarette, Bahçeşehir Koleji'nin Kırklareli’deki eğitim faaliyetleri ve şehirdeki gelişim projeleri hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Heyet, Vali Uğur Turan’a misafirperverliği için teşekkür etti. Bahçeşehir Koleji, Kırklareli’deki eğitim kalitesini artırma adına çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

Ziyaretin ardından Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü tarafından yapılan açıklamada,“Kırklareli Valisi olarak atanan Sayın Uğur Turan’ı, Okul Kurucumuz Sayın Gonca Dalman, Trakya Bölge Koordinatörümüz Sayın Sevtap Engin ve okul yöneticilerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Sayın Valimize şehrimizdeki görevinde başarılar diler, misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.” ifadeleri yer aldı.

Borcuna karşılık aldığı lunaparkı panayır panayır gezerek işletiyor Borcuna karşılık aldığı lunaparkı panayır panayır gezerek işletiyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay