Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlıkları kapsamında 12. sınıf öğrencilerine yönelik Temel Yeterlilik Testi (TYT) oturumunu başlattı. Sınav deneyiminin bilgi kadar önemli olduğunu vurgulayan okul yönetimi, deneme sınavlarının öğrencilere zaman yönetimi, stres kontrolü ve soru çözme hızını geliştirme fırsatı sunduğunu belirtti.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli'nde Etütler Başladı Bahçeşehir Koleji Kırklareli'nde Etütler Başladı

Deneme sınavları, öğrencilere gerçek sınav atmosferini yaşatarak stratejilerini güçlendirme ve sınava yönelik daha bilinçli adımlar atma imkânı sağlıyor. Bahçeşehir Koleji, öğrencilerini en iyi şekilde hazırlamaya devam ediyor.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü tarafından yapılan açıklamada, “12. sınıf öğrencilerimiz için YKS Denemesi TYT oturumu başladı! YKS’ye hazırlanırken yalnızca bilgi değil, sınav deneyimi de çok önemlidir! Sınav deneyimi, zaman yönetimi, stres kontrolü ve soru çözme hızını geliştirir; öğrenciyi gerçek sınav atmosferine alıştırarak stratejilerini güçlendirmesine katkı sağlar.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay