Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, öğrencilerin bireysel ve grup gelişimlerine katkı sağlamak için yeni bir uygulama başlatıyor. “Sorumluluk Sepeti” adlı bu uygulama ile öğrenciler periyodik olarak çeşitli görevler üstlenerek, sorumluluk bilincini geliştirecek.

Okul yönetiminden yapılan açıklamada, uygulamanın öğrencilerin disiplin, iş birliği ve liderlik becerilerini kazanmasına yardımcı olacağı vurgulandı. Ayrıca, sınıfın düzeninin ve verimliliğinin artmasına da katkı sağlayacağı belirtilen uygulamanın, eğlenceli ve öğretici yönleriyle de öne çıktığı ifade edildi.

Vize'de "IPARD" Projesi Kapsamında Okul Çantaları Dağıtıldı Vize'de "IPARD" Projesi Kapsamında Okul Çantaları Dağıtıldı

Her öğrenci, belirlenen görevleri dönüşümlü olarak paylaşacak. Bu sayede öğrenciler, hem bireysel hem de grup sorumluluğunu deneyimleyerek gelecekteki hayatlarına önemli becerilerle hazırlanacaklar.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Sınıf içi sorumluluk, öğrencilerin hem bireysel hem de grup olarak gelişimlerine katkı sağlar. Sorumluluk alan öğrenciler, disiplin, iş birliği ve liderlik gibi önemli becerileri kazanırken, sınıfın düzen ve verimliliği de artar.

Bu bilinci oluşturmak için “Sorumluluk Sepeti” uygulamamız başlıyor!

Her öğrenci, periyodik olarak belirli görevlerden sorumlu olacak ve bu görevler dönüşümlü olarak paylaşılacak. Hem eğlenceli hem öğretici olan bu uygulama ile, öğrencilerimiz sorumluluk alma alışkanlıklarını geliştirecek.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner