Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, 7. ve 8. sınıflardan Liselere Geçiş Sistemi (LGS), 11. ve 12. sınıflardan ise Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınav grubu öğrencileri için yıl boyunca devam edecek olan “Hafta Sonu Sınav Programı”nı bugün itibarıyla başlattı. Okul yönetimi, bu programın öğrencilerin sınav süreçlerine katkı sağlamak ve başarılarını artırmak amacıyla düzenlendiğini vurguladı.

Teknoloji bağımlılığı yeni hastalıklar ortaya çıkardı Teknoloji bağımlılığı yeni hastalıklar ortaya çıkardı

Öğrenciler, düzenli deneme sınavları ve testlerle kendilerini sınav sürecine daha iyi hazırlarken, öğretmenlerin rehberliğinde eksiklerini görme ve hedeflerini netleştirme imkânı bulacaklar. Bahçeşehir Koleji, bu süreçte tüm öğrencilerine başarılar dilerken, hayallerine ulaşmaları için yanlarında olduklarını belirtti.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü tarafından yapılan açıklamada, “7 ve 8. sınıf LGS ile 11 ve 12. sınıf YKS sınav grubu öğrencilerimiz için yıl boyunca devam edecek “Hafta Sonu Sınav Programımız” bugün başladı. Sınav sürecinde tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Hayallerine giden yolda, şimdi sıra sende!” ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner