27 Ekim 2024 tarihinde yapılacak Bulgaristan seçimleri öncesinde, Silistre bölgesinden milletvekili adayı olan iş insanı Sezen Sayın, Babaeski Balkan Türkleri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek yönetimiyle bir araya gelen Sayın, projelerini ve Bulgaristan'daki Türk soydaşlarının karşılaştığı sorunları değerlendirdi.

Sezen Sayın, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, "Silistre bölgesi milletvekili adayıyım. Evli ve bir kız çocuğu annesi olarak, aile değerlerimi ve topluma hizmet etme sorumluluğumu ön planda tutuyorum" dedi. Eğitim geçmişiyle dikkat çeken Sayın, Varna Üniversitesi’nde Kriminalistik, Ulusal Askeri Üniversitesi’nde Güvenlik ve Savunma Uzmanlığı, ve Veliko Tırnovo Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi, Diplomasi, Ulusal Güvenlik ve Halkla İlişkiler alanında uzmanlık eğitimi aldığını belirtti.

Sezen Sayın, seçilmesi halinde gençler için fırsatlar yaratmak, eğitimi güçlendirmek ve bölgenin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak için çalışacağını ifade etti. Dernek yönetimi, ziyaretinden dolayı Sayın'a teşekkür ederek, seçimlerde başarı dileklerinde bulundu.

Vekil Gündoğdu’dan Babaeski’de Çiftçi Ziyaretleri Vekil Gündoğdu’dan Babaeski’de Çiftçi Ziyaretleri

Gerçekleştirilen ziyaret hakkındaki detaylar şu ifadelerle aktarıldı; “27 Ekim tarihinde yapılacak Bulgaristan seçimleri öncesi derneğimizi İş İnsanı ve Silistre milletvekili adayı Sayın Sezen Sayın ziyaret etti.

“27 Ekim 2024 seçimlerinde Silistra bölgesi milletvekili adayıyım. Evli ve bir kız çocuğu annesi olarak, aile değerlerimi ve topluma hizmet etme sorumluluğumu ön planda tutuyorum. **Varna universitesinde  Kriminalistik** alanında uzmanlık, ardından **Ulusal Askeri Üniversitesi'nde Güvenlik ve Savunma Uzmanlığı** ve **Veliko Tırnovo Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi, Diplomasi, Ulusal Güvenlik ve Halkla İlişkiler** alanında da uzmanlık eğitimimi tamamladım. Amacım, gençler için fırsatlar yaratmak, eğitimi güçlendirmek ve bölgenin ekonomik gelişimine katkıda bulunarak halkın güvenliği ve refahı için çalışmaktır.” diyen ve bu yaşta muhteşem bir özgeçmişe sahip olan milletvekili adayımızla projeleri ve Türk soydaşlarımızın sorunları hakkında sohbet ettik.

Ziyareti için çok teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner