Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Kurtuluş Mahallesi’nde söz verdikleri gibi yol iyileştirme çalışmalarına başladıklarını açıkladı. Asfalt kırıntısı serilip sıkıştırılarak gerçekleştirilen düzenleme ile mahalle sakinlerinin yaşadığı ulaşım sıkıntılarının yanı sıra toz ve çevre kirliliği sorunlarına çözüm üretilmesi hedefleniyor.

Başkan Yayla, yaptığı açıklamada, “Kurtuluş Mahallemizde söz verdiğimiz gibi yollarımızda iyileştirme çalışmalarına başladık. Asfalt kırıntısı serip sıkıştırarak gerçekleştirdiğimiz bu düzenleme ile mahalle sakinlerimizin yaşadığı ulaşım sorunlarının, toz ve çevre kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyoruz. İlçemizin her köşesinde halkımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Destekleri ve sabırları için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Çiftçi Çocuklarına Çanta Dağıtıldı Çiftçi Çocuklarına Çanta Dağıtıldı

İlçenin her köşesinde halkın yaşam kalitesini artırmak için çalışmaya devam ettiklerini belirten Yayla, destekleri ve sabırları için tüm vatandaşlara teşekkür ederek, iyileştirme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner