Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde devam eden yağmur suyu hattı tamirat çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Fen İşleri birimi tarafından yürütülen çalışmalarda 60 metre uzunluğundaki hat değişimi hızla ilerlerken, altyapı sorunlarını çözmek ve bölgede yaşanabilecek olası su baskınlarını önlemek amacıyla kapsamlı bir çalışma yürütüldüğünü belirtti.

Başkan Yayla, vatandaşlara gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür ederek, “İlçemiz Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Fen İşleri birimimiz tarafından yürütülen yağmur suyu hattı tamiratı çalışmalarımız, 60m hat değişimiyle hızla devam ediyor. Bölgedeki altyapı sorunlarını gidermek ve olası su baskınlarını önlemek amacıyla yapılan bu çalışmalar, en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Çalışmalar süresince gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür eder, halkımıza daha sağlıklı bir altyapı sağlamak adına kararlılıkla çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz.” dedi.

Başkan Yayla, çalışmaların planlanan takvime uygun olarak süreceğini ve mahalledeki altyapı sorunlarının giderilmesinin ardından mahalle sakinlerinin daha güvenli ve modern bir altyapıya kavuşacağını belirtti.

TMMOB Kırklareli, Mühendislik ve Mimarlık Haftası’nda Tören Düzenleyecek TMMOB Kırklareli, Mühendislik ve Mimarlık Haftası’nda Tören Düzenleyecek

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner