Bir şişe suyla birlikte bolca mutluluk satıyor Bir şişe suyla birlikte bolca mutluluk satıyor

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Gaziosmanpaşa Mahallesi Tevfikiye Caddesi’nde yürütülen alt yapı çalışmalarının ardından Fen İşleri birimi tarafından gerçekleştirilen üst yapı düzeltme işlemlerinin de tamamlandığını duyurdu. Yapılan düzenlemeler kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Başkan Yayla, ilçenin modern ve yaşanabilir bir yapıya kavuşması için durmaksızın çalıştıklarını belirtti. Altyapı ve üstyapı projelerinin bu hedef doğrultusunda büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, Babaeski halkına verdikleri destek ve sabır için teşekkür etti.

Başkan Yayla, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “İlçemiz Gaziosmanpaşa Mahallesi Tevfikiye Caddesi’nde tamamlanmış alt yapı çalışmalarının, Fen İşleri birimimiz tarafından yürütülen üst yapı düzeltme işlemleri de hızlı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. İlçemizin daha modern ve yaşanabilir bir hale gelmesi için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay