Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında Ay Yıldızlı Milli Takımımızın grup aşamasındaki ikinci maçı olan Türkiye-Portekiz karşılaşmasının, 22 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 19.00'da Gündüz Onat Festival Alanı'nda dev ekrandan ücretsiz olarak yayınlanacağını açıkladı.

Lüleburgazlı güreşçi Nil Avrupa'yı titretti Lüleburgazlı güreşçi Nil Avrupa'yı titretti

Başkan Yayla, yaptığı açıklamada, ‘’Avrupa Futbol Şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor. Ay Yıldızlı Gururumuz Milli Takımımızın grubunun 2.maçı Türkiye-Portekiz Futbol Müsabakası, 22 Haziran 2024 Cumartesi günü Saat 19.00’da Gündüz Onat Festival Alanında dev ekrandan ücretsiz olarak yayınlanacaktır. Bizim çocuklara sahip çıkmaya tüm halkımızı bekliyoruz.’’ dedi.

Babaeski Belediyesi'nin organize ettiği bu etkinlikte, vatandaşların rahatça maçı izleyebilmesi için gerekli tüm hazırlıklar yapılacak. Gündüz Onat Festival Alanı'na kurulacak dev ekran sayesinde, futbolseverler milli takımın mücadelesini coşkulu bir atmosferde takip edebilecekler.

Türkiye-Portekiz maçını hep birlikte izlemek ve Milli Takımımıza destek olmak için Babaeski halkı Gündüz Onat Festival Alanı'nda buluşacak.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner