Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Amatör Spor Haftası çerçevesinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen taekwondo turnuvasına katıldı. Başkan Yayla, bu anlamlı etkinlikte sporun gençleri bir araya getirdiğini ve ilçeye hareketlilik kattığını belirtti. Etkinlikte, Taekwondo Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Yasin Nas, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erhan Öztürk ve antrenörlerle birlikte yer alan Başkan Yayla, sporun fiziksel gelişimin ötesinde disiplin, azim ve dostluk gibi değerleri de gençlere kazandırdığını ifade etti.

Başkan Yayla, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Değerli Hemşehrilerim,

Amatör Spor Haftası kapsamında İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen taekwondo turnuvasında, sporun gençlerimizi bir araya getirdiği ve ilçemize hareketlilik kattığı bu anlamlı etkinlikte sizlerle, Teakwondo Federasyonu Edirne İl temsilcisi Yasin Nas, İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Erhan Öztürk ve antrenörlerimizle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Spor, sadece fiziksel gelişim değil, aynı zamanda disiplin, azim ve dostluk gibi değerleri de bizlere kazandıran önemli bir olgudur. Bugün, ilçemizin genç yeteneklerinin başarılarına şahitlik etmek ve onları teşvik etmek için buradayız.

Alpullu Spor’un 50. Yıl Kutlamasında Coşkulu Birliktelik Alpullu Spor’un 50. Yıl Kutlamasında Coşkulu Birliktelik

Ayrıca, bu özel günde yanımızda olan Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü, 2003 yılı Kırkpınar Başpehlivanı, 1991 Akdeniz oyunları birincisi ve 1992 Barselona Yaz Olimpiyatları ikincisi Sayın Kenan Şimşek ile bir araya gelmek de bizler için büyük bir onur. Kendisinin Türk sporuna kattığı değerler ve başarıları, gençlerimize ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Tüm sporcularımızı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyor, kazanan ve dereceye giren sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum. Sporun yaygınlaşması ve gençlerimizin spora olan ilgisinin artması için her zaman destekçiniz olacağız.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner