Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, pazar yerinin temiz ve düzenli kalması için zabıta ekiplerinin pazarcı esnafına çöp poşeti dağıttığını duyurdu. Temizlik çalışmalarının bir parçası olarak yapılan bu uygulama ile esnafın atıkları uygun şekilde bertaraf etmesi ve çevre temizliğine katkı sağlaması hedefleniyor.

Başkan Yayla, açıklamasında, hem çevreyi korumak hem de vatandaşlara daha temiz bir alışveriş ortamı sunmak için esnaftan çöp poşetlerini kullanmalarını istedi. Belediye, pazar yerinde temizlik ve düzenin sağlanması adına benzer çalışmalarına devam edecek ve çevre bilincinin yaygınlaştırılmasına yönelik projeler geliştirecek.

Altıntel’den Dünya Öğretmenler Günü Mesajı Altıntel’den Dünya Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Yayla, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Pazar yerimizin temiz ve düzenli kalmasını sağlamak amacıyla, zabıtalarımız pazarcı esnafımıza çöp poşeti dağıtımı işlemini gerçekleştirmiştir. Hem çevremizi korumak hem de vatandaşlarımızın daha temiz bir alışveriş ortamında bulunmasını sağlamak için lütfen çöp poşetlerini kullanarak atıklarınızı uygun şekilde bertaraf ediniz. Hep birlikte daha temiz bir pazar yeri için çalışmalarımız devam ediyor.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner