Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Aylin Öğretmen Anaokulu ile birlikte düzenlenen fidan dikimi etkinliğine katılarak minik öğrencilerle bir araya geldi. Doğa sevgisini aşılamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklarla birlikte fidan diken Başkan Yayla, neşeli ve sevgi dolu anlar yaşadı.

Başkan Yayla, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada, “Bugün çocuklarımıza ağaç, doğa, çevre sevgisini aşılamak için Aylin Öğretmen Anaokulu ile birlikte fidan ekimi etkinliğinde bir araya geldik. Neşeli, sevgi dolu anlar yaşadık. Babaeski’mizin her yerini yeşillendirmek en büyük hedeflerimizden, geleceğimize sahip çıkmak da en büyük görevlerimizden biri.” dedi.

Fidan dikimi sırasında çocukların heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Başkan Yayla, çocuklarla birlikte toprakla buluşan fidanlara can suyu verdi. Etkinlik, çocuklara hem doğa sevgisi kazandırmak hem de çevre bilincini artırmak adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, yeşil bir Babaeski hedefi doğrultusunda bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay