Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Babaeski Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, toplumda şiddet konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla önemli bir etkinlik gerçekleştirdi. Babaeski Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kalan kız öğrencilere yönelik olarak düzenlenen "Şiddet Farkındalık Semineri", Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü birim sorumlusu personel tarafından verildi.

Seminerde, şiddetin tanımı, türleri, şiddetin belirtileri ve şiddete maruz kalındığında yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi. Ayrıca, şiddetin önlenmesi ve bu konuda farkındalığın artırılması için öğrencilere çeşitli önerilerde bulunuldu. Öğrenciler, seminer süresince interaktif bir şekilde katılım göstererek sorular sorma fırsatı buldu.

Başkan Bulut, Yeni Parkı Çocuklarla Birlikte Açtı Başkan Bulut, Yeni Parkı Çocuklarla Birlikte Açtı

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’İl Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren Babaeski Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü birim sorumlusu personelimiz tarafından Babaeski Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğünde kalmakta olan kız öğrencilere "Şiddet Farkındalık Semineri" verilmiştir.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner