Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında düzenlenecek etkinliklerin planlanması amacıyla Babaeski Kaymakamı Tamer Orhan ve İlçe Emniyet Müdürü Zafer Menekşeoğlu ile bir araya geldi. Kaymakam Orhan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen komite toplantısında, Gaziler Günü’nün anlam ve önemine uygun bir şekilde kutlanması için yapılacak etkinliklerin ayrıntıları görüşüldü.

Başkan Yayla, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Babaeski Kaymakamımız Sayın Tamer Orhan ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Zafer Menekşeoğlu ile 19 Eylül Gaziler Günü kutlamaları, bu önemli günün anlam ve önemi doğrultusunda yapılacak etkinliklerin detaylarını görüşmek için Sayın Kaymakamımızın ev sahipliğinde bir araya gelerek komite toplantısı düzenledik. Nazik ev sahipliğinden dolayı Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederim.”  dedi.

Vize Kaymakamı Kemal Balaban'dan Esnaf Ziyareti Vize Kaymakamı Kemal Balaban'dan Esnaf Ziyareti

Toplantıda, Gaziler Günü’nün vatanseverlik bilincini canlı tutan ve gazilerimize duyulan minneti ifade eden anlamlı bir gün olarak kutlanması için yapılacak etkinlikler üzerinde duruldu. Etkinliklerin düzenli ve planlı bir şekilde gerçekleştirilmesi için komitenin çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay