Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, ilçeye bağlı Hamidiye Mahallesi'nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının tamamlandığını ve devamında üst yapı iyileştirme çalışmalarının da hızla sürdüğünü açıkladı. Mahalle sakinlerinin alt yapı yenileme sürecindeki sabrına teşekkür eden Başkan Yayla, belediye ekiplerinin şimdi de bozulan yolları onararak, mahalledeki yolları daha modern ve güvenli hale getirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Ilık'tan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı Başkan Ilık'tan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Alt yapı yenileme sürecinin su, kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj sistemlerini kapsadığını belirten Yayla, bu çalışmaların mahallenin uzun vadeli ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde titizlikle planlandığını söyledi. Üst yapı düzenleme sürecinde yolların eskiye göre daha dayanıklı ve estetik hale getirileceğini belirten Başkan Yayla, “Belediye olarak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelere önem veriyoruz. Hamidiye Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahallemizin çehresi daha modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

Belediye ekiplerinin, çalışmaların hızla bitmesi için yoğun bir mesai harcadıklarını kaydeden Yayla, ilçenin farklı bölgelerinde de benzer projelerin sürdürüleceğini ve Babaeski genelinde yaşam kalitesini yükseltmeye devam edeceklerini belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner