Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner, AK Parti Babaeski İlçe Başkanlığı görevine asaleten atanan Ali Alkan’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Sebahattin Öner, Babaeski'nin ekonomik ve ticari kalkınması için yapılması gerekenler hakkında görüşlerini paylaştı.

Ziyarette Başkan Öner, İlçe Başkanı Alkan’a görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, başarılar diledi. Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, “Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner, AK Parti Babaeski İlçe Başkanlığı görevine asaleten atanan Sn. Ali Alkan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.” ifadeleri yer aldı.

Kofçaz Müftüsü Harun Bulaca’dan Tanışma Ziyaretleri Kofçaz Müftüsü Harun Bulaca’dan Tanışma Ziyaretleri

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi. Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner ve AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Ali Alkan, ilçenin kalkınması ve gelişmesi için iş birliğinin önemini bir kez daha vurgulayarak, bu tür ziyaretlerin ve istişarelerin devam edeceğini belirttiler.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay