Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası (Babaeski TSO), hizmet kalitesini sürekli geliştirme amacı doğrultusunda önemli bir adım attı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Müdürlüğü tarafından 22-23 Ağustos 2024 tarihlerinde düzenlenen "Yeni Akreditasyon Standardı, Temel Hizmetler ve Yeni Nesil Hizmetler" eğitimine Babaeski TSO Genel Sekreteri Cenk Dönmez ve Akreditasyon Sorumlusu Ertunç Tolga katılım sağladı.

Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı

Eğitimde, yeni akreditasyon sistemi ve temel yeterlilikler uygulamalarla birlikte anlatıldı. Bu kapsamda, akredite oda ve borsaların genel sekreterleri ile akreditasyon sorumluları, yeni nesil hizmetleri ve akreditasyon süreçlerini daha etkin bir şekilde yönetmeleri için bilgilendirildi.

Babaeski TSO, hizmet kalitesini artırmak ve üyelerine en iyi hizmeti sunmak için bu tür eğitimlere katılım sağlamaya devam edeceğini belirtti. Yapılan açıklamada, “Odamız hizmet kalitesini sürekli geliştirmek amacıyla yürüttüğümüz TOBB Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği |TOBB Akreditasyon Müdürlüğü tarafından 22-23 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen Yeni Akreditasyon Standardı, Temel Hizmetler ve Yeni Nesil Hizmetlerin anlatıldığı Yeni Akreditasyon Standardı Eğitimine Odamız Genel Sekreteri Cenk Dönmez ve Akreditasyon Sorumlusu Ertunç Tolga katılım sağladı. Akredite Oda/Borsaların Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumlularına yönelik düzenlenen eğitimde Yeni Akreditasyon Sistemi Temel Yeterlilikleri uygulamalarla anlatıldı.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner