TREDAŞ'tan Planlı Elektrik Kesintisi Duyurusu TREDAŞ'tan Planlı Elektrik Kesintisi Duyurusu

Babaeski Kırk Şehitler Gençlik Merkezi, çocukların yüzünü güldürecek bir projeye imza atıyor. Merkezin Müdürü Adnan Tayfun’un açıklamasına göre, gençlik merkezinin oyuncak atölyesinde yapılacak oyuncaklar, merkeze gelen çocuklara ve “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında ziyaret edilen belde ve köy okullarındaki çocuklara dağıtılacak.

Oyuncak atölyesi için gerekli malzemelerin temininde katkıda bulunan Babaeski ASTER Tekstil firmasına teşekkür eden Tayfun, çocukların mutluluğu için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Bu projeyle, çocukların hayal dünyalarını zenginleştirmek ve onlara keyifli anlar yaşatmak amaçlanıyor.

Gençlik Merkezi, hem kendi bünyesinde hem de ziyaret edilen bölgelerdeki çocuklara yönelik faaliyetleriyle toplumsal fayda sağlıyor. Bu tür etkinliklerin, çocukların gelişimine olumlu katkı sağladığına dikkat çeken Tayfun, destek veren herkese teşekkürlerini sundu.

Müdür Tayfun, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Babaeski Kırk Şehitler Gençlik Merkezi oyuncak atölyesinde yapılacak olan oyuncakların merkezimize gelen çocuklara ve “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında gittiğimiz belde ve köy okullarındaki çocuklara dağıtımı yapılacak. Merkezimizde gerçekleştirilecek oyuncak atölyemiz için malzeme desteklerinden dolayı Babaeski ASTER Tekstil firmasına teşekkür ederiz.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay