Dünya Lenfoma Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi Dünya Lenfoma Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema Çomaklı'nın başkanlığında 13 Haziran 2024 tarihinde Babaeski Devlet Hastanesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret, İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme kapsamında yapıldı.

Ziyaret sırasında, hastanede verilen sağlık hizmetleri ve yeni açılan birimler yerinde incelendi. Uzm. Dr. Nilgün Sema Çomaklı ve beraberindeki ekip, mevcut hizmetlerin etkinliğini değerlendirerek, hastanenin işleyişi hakkında bilgi aldı. Ayrıca, ileride açılması planlanan birimler için detaylı planlama çalışmaları yapıldı.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema Çomaklı başkanlığında 13.06.2024 tarihinde İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme kapsamında Müdürlüğümüze bağlı Babaeski Devlet Hastanesine ziyaret düzenlenmiştir. Ziyaret kapsamında verilen hizmetler ve yeni açılan birimler yerinde değerlendirilerek ileride açılacak birimlerin planlaması hakkında çalışmalar yapılmıştır.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay