Lüleburgaz Ziraat Odası, Edirne Büyükdöllük Köyü’nde düzenlenecek olan Ayçiçeği Hasat Töreni'ne tüm çiftçileri davet ediyor. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ın katılımıyla gerçekleşecek olan bu önemli etkinlik, çiftçilerin seslerini duyurması ve geleceğe yönelik önemli mesajlar verilmesi açısından büyük önem taşıyor.

TMMOB Kırklareli, Mühendislik ve Mimarlık Haftası’nda Tören Düzenleyecek TMMOB Kırklareli, Mühendislik ve Mimarlık Haftası’nda Tören Düzenleyecek

Törene katılmak isteyen çiftçiler için Lüleburgaz Belediyesi kapalı pazar yerinden pazar günü saat 12.00'da araçlar kaldırılacak. Ayrıca, etkinliğe traktörleriyle katılmak isteyen çiftçiler de katılabilecek. Lüleburgaz Ziraat Odası, bu anlamlı etkinliğe güçlü bir katılım beklediklerini belirterek, tüm çiftçileri bu önemli günde bir araya gelmeye çağırıyor.

Lüleburgaz Ziraat Odası tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Semsi Bayraktar'ın katılımıyla Edirne Büyükdöllük Köyünde Ayçiçeği Hasat Töreni yapılacaktır. Sesimizi duyurmak ve geleceğimiz için tüm çiftçilerimizin katılımını bekliyoruz. Odamız tarafından Belediye kapalı pazar yerinden pazar günü saat 12.00'da araçlar kalkacaktır. Ayrıca traktörleriyle katılmak isteyenler katılabilirler.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner