Kırklareli’nde Yapılacak Çalışmalar Görüşüldü Kırklareli’nde Yapılacak Çalışmalar Görüşüldü

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimleri'nde Kıyıköy beldesinden Zafer Partisi'nden Belediye Başkan Adayı olan Kadir Ayan, %1.63'lük dilimde 27 oy alarak seçimleri geride bıraktı. Ancak, aldığı düşük oy oranına rağmen Ayan, seçim sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Ayan, seçim sonrası yaptığı açıklamada, "Bu seçim benim için başkanlık seçimi değildi! Benim için çevremi iyi tanıma, tecrübe seçimi idi." diyerek duygularını dile getirdi. Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Ayan, seçim sürecinde yaşadıklarını ve gözlemlerini detaylı bir şekilde aktardı.

Ayan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kendim için; Bana dediler ki bu seçimde herkesin gerçek yüzünü göreceksin dediler! İnşallah deyip geçtim! Bu seçim benim için başkanlık seçimi değildi! Benim için çevremi iyi tanıma, tecrübe seçimi idi. Hepsinin iyi gününde, kötü gününde yanında oldum. Hepsine koştum!

Düğününe, hastalığına, cenazesine, iyi gününe kötü gününe, mutluluklarına, üzüntülerine ortak oldum. Paraysa para borçsa borç işse iş, destekse destek ya aklınıza gelecek her şey düşünün işte!

Çevremdeki çürük elmaları, hurdaya ayırma vakti geldi artık yerine göre arkadaşlık! Siz siz olun telefonunuzu kimseye vermeyin! Verirseniz sakın arkanızı dönmeyin. Verirseniz yanınızda ne yapacağını takip edin! Hataya düşersiniz!

Bu süreçte çok insanı denedim, not alarak ufak mesajlar verdim. Kim laf taşıyacak kim laf getirecek diye! Sana laf getiren, senin lafını da götürür diyerek temkinli hareket ettim. İçimdeki, çevremizdeki köstebeği ortaya çıkardım. Sözünde durmayanın özünde karakter aranmaz! Sözünde durmayanın geleceği satılıktır! Sözünde durmayan kendini satar ailesini de pazarlığa çıkarır. Acı sözlerim olacak bu acı sözler yüzünüze karşı olacak! Rencide etmeden hasta edecek size sözlerim!

Ama uzun yıllar bu hastalığı içinizde taşıyacaksınız! Sırtınızdaki bu yük sizi ezecek ezecek! Şimdi yaptıklarınızı söz verdiklerinizi, gözünüzün önünden film şeridi gibi geçirin ve ben etek giyecek karakterdeymişim deyin defteri kapatın. Sağlıcakla kalın ömrümüz uzun!”

Haber: Hacı Murat Taner