TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak

Lüleburgaz Belediyesi, Gençlik Parkı'nda düzenlediği çeşitli atölye çalışmalarıyla çocuklar ve gençlere yönelik etkinliklerini sürdürüyor. Bu yıl boyunca yaklaşık 3 bin çocuk ve genç, parkta düzenlenen 87 atölye çalışmasına katılarak, keyifli ve öğretici anlar yaşadı.

Belediye, Gençlik Parkı’nda düzenlenen son etkinlik olan Kitapkolik Lüleburgaz’ın Üç Kedi Bir Canavar isimli atölyesi ile çocuklara eğlenceli bir deneyim sundu. Bu etkinlik, katılımcılara yaratıcı düşünme ve okuma alışkanlıklarını geliştirme fırsatı tanıdı.

Lüleburgaz Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Gençlik Parkı çocuk ve gençlerimizle güzel! Bu yıl yaklaşık 3 bin çocuk ve gencimizin katıldığı 87 atölye çalışmasına ev sahipliği yapan Gençlik Parkı'nda son etkinlik Kitapkolik Lüleburgaz'ın Üç Kedi Bir Canavar isimli atölyesi oldu. Gençlik Parkı'ndaki atölyeleri kaçırmamak için etkinlik.luleburgaz.bel.tr adresini ziyaret etmeyi unutmayın,” denildi.

Gençlik Parkı’nda düzenlenen atölyeler, çocukların ve gençlerin farklı alanlarda kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyor. Sanat, bilim, spor ve edebiyat gibi çeşitli konularda gerçekleştirilen atölyeler, katılımcılara hem eğitici hem de eğlenceli bir deneyim sunuyor.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner