Bulgaristan Göçmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma (BUL-GÖÇ) Derneği Lüleburgaz, Atatürk Mahallesi sakinlerine yönelik önemli bir müjde verdi. BUL-GÖÇ Derneği Genel Sekreteri ve Evren Yemek Müdürü Seven Öztürk, Atatürk Mahalle Muhtarı Cihan Kara ile yaptığı görüşmede, mahalle sakinlerine yemek organizasyonlarında %10 indirim yapılacağının sözünü verdi.

Mantar bol olunca yol kenarları araçlarla doldu Mantar bol olunca yol kenarları araçlarla doldu

Bu işbirliği, Atatürk Mahallesi sakinlerinin sosyal yaşamlarına katkı sağlamak ve onların ekonomik olarak desteklenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. BUL-GÖÇ Derneği ve Evren Yemek’in bu girişimi, mahalle sakinlerinin yemek organizasyonlarında daha uygun fiyatlarla hizmet almasını sağlayacak.

BUL-GÖÇ Derneği tarafından yapılan açıklamada“BUL-GÖÇ Derneği Genel Sekreteri ve Evren Yemek Müdürü Sn. Seven Öztürk Atatürk Mahalle Muhtarı Sn. Cihan kara ile yaptığı görüşmede Atatürk Mahallesi sakinleri için yemek organizasyonlarında %10 indirim yapacağının sözünü verdik. Atatürk Mahallesi sakinlerine hayırlısı olsun.” ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay